
Kaikki Kasvisannoksessa julkaistut kasvisruokareseptit ja vegaaniset reseptit kategorioittain.
Tsekkaa myös tägit: kiinalainen ruoka, aasialainen ruoka ja vegaaniset reseptit.
Pääruoat
- Japchae – Korealainen nuudeliruoka
- Paras tofu-klubileipä & täytetyistä voileivistä
- Kesäinen sitruunaruoho-riisinuudelisalaatti
- Marokkolainen kikhernepata / jääkaapinraidauspata
- Kreikkalainen valkopapu-tomaattikastike / Mitä on jännittävä elämä?
- Nasi goreng – Indonesialainen paistettu riisi
- Mummuni lettutaikina – Letut suvun perinnereseptillä
- Ramen-nuudelit kotona – näin onnistut
- Tortillakakku – helppoa texmexiä
- Paistetut perunat kuin lapsuudessa
- Paras chili sin carne & mitä ovat kuivatut meksikolaiset chilit?
- Uuniperunatäyte fetalla & mietteitä ihmiskoneena olemisesta
- Vegaaninen okonomiyaki – Japanilainen pyttipannu
- Currykastike kiinalaiseen tyyliin & ruokien hinnoista, osa 2
- Marokkolainen kasvispata
- Korealaiset salaattinyytit ssamjang-kastikkeella
- Vahva kiinalainen wokkikastike sienille / kevään satokautta odotellessa
- Panang-curry ja itsetehty currytahna – Parhautta lautasella
- Tikka masala – Glasgowilainen perinneresepti?
- Vegaaninen gulassi & gulassin historiasta
- Indonesialainen curry – Olah olah
- Tulinen sichuanilainen wokkikastike
- Talvinen hasselpähkinäpasta, ihana pastaresepti
- Massaman-curry & kotitekoinen massamancurrytahna
- Vihreä curry ja itsetehty currytahna
- Korealainen pataruoka doenjang-tahnalla (doenjang jjigae)
- Kasvissyöjän moskovanpata
- Erittäin hyvä dal-resepti: edullinen pääruoka
- Paras paistettu riisi – ja kaikki niksit

Padat ja keitot
- Kesän eka gazpacho & Rakastumisia
- Ramen-nuudelikeitto ja kaikki sen salaisuudet
- Kombu-merilevä ja helppo dashiliemi
- Ukrainalainen borssikeitto – jo vuosi sotaa takana
- Ottolenghin upea kikherne-sipulikeitto
- Tom yam – nopea kasviskeitto
- Syyrialainen linssikeitto keltaisilla linsseillä
- Tomaattinen kikhernekeitto, jota kokattiin lapsen kanssa
- Vahva kiinalainen kasvisliemi – täynnä makua
- Japanilainen udon-keitto: Helppo nuudelikeitto
- Kiinalainen maissi-nakkikeitto: 10 minuutissa valmista
- Pappa al pomodoro – italialainen leipäkeitto: Arkiruokaklassikko Toscanasta
- Meksikolainen maissikeitto: helppo resepti
- Tom kha – Thai-kasviskeitto kookosmaidolla ja galangalilla
- Venäläinen borssikeitto / Pitäisikö uudelleennimetä venäläisiä ruokia?
- Thaimaalainen detox-kaalikeitto & kaalikeittodieetin historiasta
- Curry-omena-kurpitsakeitto – Klassikko vuosimallia 1982
- Marokkolainen tomaatti-linssikeitto
- Helppo meksikolainen linssikeitto & 43 inhokkiasiaa Diana Kennedyltä
- Meksikolainen papukeitto
- Paras hot and sour – aasialainen keitto tofulla
- Espanjalainen linssikeitto vihreistä linsseistä
- Japanilainen nokkoskeitto
Tahnat ja kastikkeet
- Meksikolainen paputahna – frijoles refritos
- Kiinalainen tulinen málà-kastike: herkullisten nuudelikeittojen salaisuus
- Porkkala-tahna: Kylmäsavulohitahna vegaanisena
- Helppo hunaja-sinappi -misokastike
- Tulinen sataykastike tofulle ja dippeihin
- Teksasin kaviaari -papusalaatti & mustasilmäpapujen historiasta
- Näin syntyy täydellinen maustevoi – vain 3 ainesta
- Mausteinen gochujang-kastike: Helppo kastike kasviksille
- Seesami-inkivääri -salaattikastike – Hyvää kaiken kanssa
- Täyteläinen tofudippikastike – helppo ja nopea aasialainen kastike
- Tulinen sichuanilainen kastike kasviksille
- (Pseudo-)Ranskalainen sipulidippi (vegaaninen)
- David Changin kevätsipuli-inkivääri -kastike
- Maapähkinä-hoisin -dippikastike
- Sezchuanilainen chiliöljy
- Kaura-chilicrisp – hyvä syy tehdä crispy chili -kastike itse
- 3 x aasialainen dippikastike, special edition: kookosta, seesamia ja kevätsipulia
- Meksikolaiset salsakastikkeet: tomaatti- ja nektariinisalsa
- 3 aasialaista dippikastiketta: Tulinen, umaminen ja makea
- Kesäkurpitsatahna Mama ghanoush
- Korealainen grillikastike – makea, umaminen ja parasta tofun kanssa
- Maitohorsma-nokkoslevite, joka ei maistu navetalle
Juomat
- Agua fresca vesimelonilla – ja ihanat viileät hedelmät
- Paras chai masala – ja 666-maustesääntö
- Mausteinen suolainen lassi
- Vastustuskykyä parantava aurinkosmoothie – appelsiinia ja porkkanaa
- Horchata-smoothie – viileä herkku ylijäämäriisistä

Leivonta
- Maailman parhaat suklaakeksit
- Kotitekoiset tortillat
- Helga-mummun puolukkapiirakka
- Galicialaiset empanadat – hyvä piirakkataikina
- Venäläinen hapankaalipiirakka – hapan, makea ja teehetkiin sopiva
- Kevätsipulipannukakut – kesäsipulin varret hyvään käyttöön
- Helppo ja mehevä cornbread
- Tempeh & ale -piirakka – Brittiläistä pubiruokaa
- Ihanan pehmeä perunaleipä valurautapannussa
- Tomaatti-kasvismakkarapiirakka
- Venäläinen kulibjaka linsseillä
Lisukkeet ja säilöntä
- Kreikkalainen valkopapu-tomaattikastike / Mitä on jännittävä elämä?
- Kotitekoiset tortillat
- Porkkala-tahna: Kylmäsavulohitahna vegaanisena
- Kiinalainen höyrytetty munakoiso
- Paistetut ruokabanaanit / Mitä keittobanaanit ovat ja mitä kokata niistä?
- Vegaaninen kimchi – Tee kerran, nauti pitkään
- Kolmen linssin dal – maukas linssiresepti
- Hedelmäinen korealainen grillikastike (Joanne Lee Molinaron resepti)
- Kiinalaiset paistetut pavut – Nopea kasvislisuke
- Porkkanan naatit kiinalaisittain – nopeat wokkikasvikset
- Rapea paistettu munakoiso, kiinalaisella säväyksellä
- Amerikkalaiset maustekurkut – ohje ja muistoja säilöntähulluudesta
- Sezchuanilainen chiliöljy
- Antipasto: Kesäkurpitsat oliiviöljymarinadissa

Yleisiä juttuja ja kokoelmia
- Kuinka näkymätön työ pitää meidät yhdessä?
- Voiko taloustiede tehdä sinusta paremman kokin?
- Huomioita nelivuotiaan sielunmaisemasta
- Blogin suosituimmat reseptit 2022
- Mitä mausteita kiinalainen ruoanlaitto vaatii? – Oma maustekaappini
- Hoisin-kastike: Mitä se on & miten sitä käytetään?
- 6 x perunareseptiä kesään ja alkusyksyyn
- 5 tapaa käyttää kesäsipuleita – tahna, kastike, salaatti, keitto ja yllätys
- Maitohorsma-nokkoslevite, joka ei maistu navetalle
- Anna Olsoni-Quistin reseptien matkassa
- Tervehdys!