Jos käyttämäsi maapähkinät eivät ole vielä paahdettuja, paahda ne nopeasti pannulla. Laita pähkinät paistinpannulle, ja paahda niitä keskilämmöllä usein sekoitellen kunnes pähkinäinen aromi leviää lieden ylle. Varo, etteivät pähkinät pala. Kaada pähkinät kulhoon odottamaan.
Kaada iso loraus öljyä lämpimälle paistinpannulle (noin neljä ruokalusikallista) ja anna sen kuumentua. Kun öljy on jo reilusti lämmintä, lisää puolet tempehistä. Paista ja sekoittele ajoittain kunnes tempehkuutiot ovat saaneet kullanruskean värin, n. 3-4 minuuttia. Nosta kuutiot kuivumaan lautaselle, jonka päällä on talouspaperi. Lisää vähän paistoöljyä ja paista loput tempekuutiot samalla tavalla. Nosta nekin kuivumaan talouspaperin päälle.
Tässä vaiheessa tarkista, paljonko paistinöljyä on jäljellä. Jos määrä näyttää vähemmältä kuin 2 rkl, lisää vähän öljyä. Paista miedolla lämmöllä salottisipulit, valkosipuli ja chilit, kokonainen sitruunaruoho, leikatut limetinlehdet, inkivääri- ja galangalhake. Paista kunnes sipulit ovat pehmenneet.
Lisää vähän paistolämpötilaa, ja lisää mukaan lehtikaali. Paista noin 1 minuutin ajan.
Lisää tempehkuutiot ja paahdetut maapähkinät paistinpannulle, ja sekoita ainekset. Lisää kecap manis ja sokeri, ja sekoita kunnes kastike on sekoittunut hyvin joukkoon. Poista lopuksi sitruunanruoho. Ota paistinpannu pois lämmöltä ja nosta tarjoilulautaselle. Lisää muutama limetinviipale oheen.