Aloita taikinan teko edellisenä iltana ennen paistamista. Sekoita isossa kulhossa yhteen hiiva ja lämmin vesi. Anna odottaa viitisen minuuttia.
Lisää maito, voi, sokeri ja jauhot mukaan ja sekota hyvin. Peitä kulho lautasella ja jätä odottamaan huoneenlämpöön. Jos olet paikalla sopivasti, voit sekottaa taikinan kerran kohoamisen aikana, jotta se ei kupli yli.
Seuraavana aamuna laita vohvelirauta päälle. Raudan kuumenemista odotellessasi lisää taikinan sekaan kananmunat ja ruokasooda.
Paista vohvelit vohveliraudassa. Taikina on ohuehkoa, ja paistoaika on noin 3-4 minuuttia.
Lisätietoa
Taikina säilyy jääkaapissa hyvänä parin päivän ajan.Voit myös paistaa taikinan kerralla, ja pakastaa ylijääneet lätyt. Bee Wilsonin mukaan letut lämpiävät erinomaisesti leivänpaahtimessa, jolloin voit nauttia vohvelista myös arkiaamuna - itse en ole kokeillut tätä, mutta se kuulostaa kyllä aika luksukselta.