Pilko aluksi kaikki vihannekset valmiiksi odottamaan paistamista.
Keitä pannu vettä ja laita toinen kattila valmiiksi täyteen kylmää vettä ja jääpaloja.
Ryöppää (keitä nopeasti) vihannekset yksi kerrallaan kunnes ne ovat vielä vähän rapeita mutta eivät enää raakoja. Nosta ne sen jälkeen kylmään veteen - tällä tavoin kypsyminen loppuu nopeasti. Eri vihanneksilla kestää eri aika kypsymisessä. Kuivaa lopuksi kaikki vihannekset. Jos käytät pakastevihanneksia, niitä ei luonnollisesti tarvitse kypsentää kovin kauaa - kunhan vain vähän jäätä lähtee pois.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää siihen kaikki mausteet. Pidä öljyn lämpö matalana - et halua polttaa mausteita. Anna mausteiden infusoitua öljyssä noin 20 minuutin ajan, kunnes ne ovat saaneet ruskeaa väriä. Jos näyttää siltä, että mausteet alkavat palaa, nosta wokkipannu liedeltä ja anna mausteiden olla loppuaika öljyssä ilman enää lisää kuumentamista.
Poimi mausteet reikälusikalla öljystä ja jätä mausteöljy pannuun.
Säädä hellaa vähän isommalle ja kuumenna mausteöljyä. Ja lisää mukaan paputahna, valmiskastike, inkivääri, valkosipuli ja shalotit. Paista rapeaksi, mutta varo ettet paista niitä liikaa!
Lisää joukkoon kuivatut chilit, kevätsipulit ja kaali. Sekoita ja paista noin kahden minuutin ajan.
Lisää mukaan höyrytetyt kasvikset, kiinalainen riisiviini ja sokeri. Wokkaa seosta noin parin minuutin ajan.
Tarkista maku. Tarjoa joko suoraan wokkipannusta tai siirrä annos tarjoilulautaselle. Annos sopii erinomaisesti yhteen riisin kanssa.