Aloita laittamalla soijarouhe turpoamaan kuumaan veteen. Lisää kasvisliemijauhe mukaan ja sekoita hyvin. Jätä odottamaan.
Laita seuraavaksi riisi valmistumaan joko kattilaan tai riisinkeittimeen. Valitse riisin määrä syöjien mukaan.
Laita myös seesamikastike valmistautumaan. Sekoita seesamiöljy, suola ja reilu rouhaus mustapippuria yhteen pienessä kulhossa. Jätä odottamaan
Tee tämän jälkeen ssamjang-kastike sekoittamalla yhteen doenjang-tahna, gochujang-tahna, riisiviinietikka, seesamiöljy, vaahterasiirappi ja hienonnettu valkosipuli. Jätä odottamaan.
Paista seuraavaksi soijarouhe. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää turvonnut soijarouhe - loput vedestä saavat tulla mukaan. Paista, kunnes seos alkaa vähän ruskistua. Lisää ssamjang-kastike mukaan. Paista 2-3 minuuttia, kunnes kastike ja soijarouhe ovat sekoittuneet hyvin. Nosta pannu pois liedeltä ja lusikoi kulhoon.
Valmistele seuraavaksi loput ainekset. Irrota jäävuorisalaatista lehdet erilleen. Leikkaa isommat lehdet muutamaan osaan, suupalan kokoisiksi paloiksi. Salaatin lehtien määrän suhteen noudata omaa fiilistä. Jos määrä mietityttää, nosta jäävuorisalaattikerä kokoisena tarjolle.
Leikkaa kimchiä tarjolle pieneen kulhoon. Pilko toiseen kippoon ohueksi joko kevätsipulia tai punasipulia.
Nosta tarjolle erillisissä astioissa: riisi, proteiini, kimchi, sipuli, seesamiöljykastike sekä salaatinlehdet. Anna ruokailijoiden koota itse annoksensa pöydässä.