Aloita laittamalla soijapalat turpoamaan kuumaan veteen. Lisää kasvisliemijauhe ja sekoita. Jätä odottamaan.
Tee seuraavaksi salaattikastike. Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen. Voit hienontaa aineksia vielä vähän pienemmäksi joko morttelissa tai maustemyllyssä, jotta saat kastikkeesta tarpeeksi hienojakoisen.
Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kun nuudelit ovat valmiita, valuta ne siivilässä. Lisää vähän kylmää vettä päälle, jotta nuudelit eivät tartu toisiinsa. Valuta hyvin.
Paista seuraavaksi soijapalat. Valuta aluksi soijapaloista neste pois. Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää soijapalat ja kuumenna niitä. Lisää kalakastike, sokeri ja limetin mehu. Jatka paistamista 3-4 minuuttia, kunnes soijapalat ovat saaneet vähän ruskettunutta pintaa. Nosta pois liedeltä.
Viipaloi seuraavaksi kasvikset ja silppua yrtit haluamasi kokoisiksi.
Kasaa salaatit joko kulhoihin tai tarjoilulautaselle. Kauho nuudelit kulhon pohjalle. Asettele soijapalat, yrtit, salaatti, porkkana, kurkku, paprika, idut ja chili sektoreittain lautaselle. Tarjoa salaattikastike vierellä erillisessä kulhossa.
Lisätietoa
Voit korvata soijapalat esimerkiksi paistetulla tofulla tai tempehillä. Jos haluat, mausta niitä paistaessa muutamalla ruokalusikallisella kecap manis -kastiketta.