Aloita hauduttamalla sipuli kullanruskeaksi. Kuumenna oliiviöljy ja voi kuumassa kattilassa. Lisää lisää sipuliviipaleet. Kun sipulit ovat lämmeneet, vähennä lämpöä keskilämmölle. Hauduta, kunnes ovat ruskistuneet kunnolla. Tarkka paistoaika riippuu omasta kärsivällisyydestäsi. Ihannetilanteessa paista sipulia miedolla lämmöllä 1 tunti. Jos olet kiireessä, paista sipulia 10-15 minuuttia vähän kovemmalla lämmöllä. Sekoittele kymmenen minuutin välein. Tavoitteena on, että sipulit muuttuvat kauniin kullanruskeiksi, mutta eivät pala.
Sipulin kypsymistä odotellessasi tee maustesekoitus. Jos käytät kokonaista vihreää kardemummaa, ota siemenet talteen ja poista kuiva kuoriosa. Sekoita morttelissa tai pienessä tehosekoittimessa kardemumma, korianteri, juustokumina, neilikka ja fenkoli yhteen. Sekoita kurkumajauhe mukaan vasta lopuksi. Jätä odottamaan.
Kun sipulit ovat kypsyneet kullanruskeiksi, lisää pataan mausteet, tomaattimurska, kikherneet, kasvisliemi, suola ja mustapippuri. Anna padan poreilla keskilämmöllä noin 30 minuutin ajan. Sekoita aina ajoittain. Tarjoa keitto joko leivän tai grillijuustovoileivän kanssa.