Go Back
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Mausteinen gochujang-kastike

Tämä korealainen kastike sopii erinomaisesti kaikkien höyrytettyjen tai grillattujen kasvisten kanssa.
Keittiö Korealainen ruoka

Ainekset

  • 4 rkl gochujang-tahnaa
  • 1 tl sinappia (esim. Auran tai Turun sinappia) ei pakollinen
  • 1 rkl miriniä
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl (vaaleaa) soijakastiketta
  • 2 tl paahdettuja seesaminsiemeniä ei pakollinen
  • 1 rkl vettä

Ohjeet

  • Yhdistä kaikki ainekset lasipurkissa ja sekoita/ravista hyvin. Jos seos tuntuu liian paksulta, lisää vielä toinen ruokalusikallinen vettä. Koostumuksen tulisi muistuttaa salaatinkastiketta.
  • Säilytä jääkaapissa. Kastike säilyy hyvänä n. kuukauden ajan.

Lisätietoa

Kastike maistuu hyvälle myös ilman seesaminsiemeniä - jätä ne pois halutessasi.