Go Back
Martha stewartin ranskalainen dippikastike
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Martha Stewartin ranskalainen dippikastike

Ketsupin mausteisempi versio

Ainekset

  • 4 rkl ketsuppia
  • 4 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl paprikajauhetta savupaprikajauhetta tai tavallista.
  • 1 tl Worchestershire-kastiketta korvaa soijakastikkeella, jos haluat ohjeesta vegaanisen.
  • 0,5 dl neutraalia ruokaöljyä (esim. rypsiöljy tai auringonkukkaöljy)
  • 2 rkl oliiviöljyä tai kylmäpuristettua rypsiöljyä

Ohjeet

  • Sekoita aluksi ruokaöljy ja oliiviöljy yhteen kulhossa. Jätä odottamaan.
  • Sekoita muut ainekset yhteen kulhossa. Lisää öljyseos muiden ainesten joukkoon ohuena norona, koko ajan vispilällä sekoittaen kunnes kastike on tasainen. Nosta tarjolle.

Lisätietoa

Öljy ja ketsuppi erkanevat helposti toisistaan. Säilytä kastiketta mielellään kannellisessa lasipurkissa, niin voit hoitaa tämän sekoittamisen ravistamalla.