Kuumenna öljy kattilassa, ja paista sipuleita keskilämmöllä noin 4 minuuttia. Lisää kaneli, inkivääri ja mustapippuri mukaan, ja jatka paistamista vielä noin minuutin ajan.
Lisää vesi, tomaattimurska, porkkanat, lanttu, kaali, perunat ja kikherneet. Keitä kannen alla 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat alkaneet pehmetä.
Lisää selleri, paprika ja rusinat. Jatka keittämistä vielä 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet sopivaksi. Nosta pata pois liedeltä. Koristele pata tai lautaset persiljalla. Tarjoa couscousin kanssa.
Lisätietoa
Voit käyttää reseptiin myös esimerkiksi kurpitsaa. Voit tarjota padan kanssa tulisen tahnan halukkaille. Sekoita silloin 1 ruokalusikallinen harissaa tai chilijauhetta muutamaan ruokalusikalliseen keittolientä.