Keitä vesi (2 dl) ja kaada se soijarouheen päälle. Lisää kasvisliemijauhe ja sekoita. Jätä soijarouhe tekeytymään siksi ajaksi, kun valmistat muut ainekset.
Painele tofusta vettä pois talouspaperilla tai puhtaalla keittiöliinalla. Sitä ei tarvitse kuitenkaan prässätä erikseen. Kuutioi tofu.
Tee seuraavaksi kastike. Huuhtele mustat pavut. Leikkaa tai muussaa niitä lusikalla vähän pehmeämmiksi. Yhdistä pienessä kupissa mustat pavut, kasvisliemi, chilipaputahna, riisiviini, soijakastike, seesamiöljy, sokeri ja sichuaninpippuri. Jätä odottamaan.
Ennen kuin alotat paistamisen, varmista että kaikki on lähellä: kastike, maizenasuurus sekä kaikki kasvikset valmisteltuna. Ota tarjoiluastiakin valmiiksi esille.
Kuumenna wokki- tai paistinpannu kuumaksi. Lisää ruokaöljy. Paista aluksi sipuli, purjo, valkosipulinkynsi ja inkivääri pannulla kunnes ne ovat vähän ruskistuneet, noin 1 minuutin ajan.
Lisää seuraavaksi soijarouhe (tai sienet) mukaan. Paista kunnes nekin ovat saaneet vähän väriä ja menettäneet liian nesteen. Tähän menee noin 2 minuuttia.
Lisää nyt maustekastike mukaan ja anna kastikkeen kuumentua. Kun kastike kuplii, madalla pannun lämpöä keskilämmölle. Nostele varovaisesti tofukuutiot joukkoon. Anna tofun kuumeta keskilämmöllä noin 2-3 minuutin ajan.
Lusikoi kauhalla paistoksen keskelle kolo, ja kaada maizenasuurus hitaasti siihen. Sekoita kastike ja kuumenna, kunnes kastike taas kuplii. Kastikkeen tulisi olla nyt sopivan paksua - paksuuden voi testata lusikan takaosalla. Tarkista maku.
Kaada kastike tarjoiluastiaan ja koristele se kevätsipuleilla. Nosta tarjolle.