Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten kattilaan.
Tee aluksi kastike. Sekoita maizena kylmään veteen, kunnes maissijauhot ovat lionneet kokonaan. Sekoita toisessa astiassa muut kastikeainekset: tumma ja vaalea soijakastike, mirin, sokeri, seesamiöljy ja jauhettu valkopippuri.
Kun vesi kiehuu, keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan - keittoaika riippuu käyttämästäsi lajista. Kun nuudelit ovat kypsiä, valuta ne siivilässä. Lisää pieni määrä öljyä sekaan, jotta ne eivät takerru toisiinsa.
Valmistele seuraavaksi paistettavat ainekset: hienonna valkosipuli, silppua sipuli, hienonna paprika ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Hienonna kevätsipulit - valkoiset hienonnetut osat tullaan paistamaan heti ja vihreät vähän myöhemmin. Kuutioi tofu n. 1,5 cm -kokoisiksi kuutioiksi.
Aloita paistaminen. Kuumenna pannu ja lisää sille öljyä. Kun pannu on kuuma, paista aluksi sipuli ja valkosipuli (n. 30 sekuntia). Lisää sitten kasvikset ja paista 1-2 minuuttia lisää, lisää sitten tofu ja paista vielä pari minuuttia.
Lisää valutetut nuudelit, kastikeainekset ja maizenasuurus. Sekoita nuudeleita ja kastiketta esimerkiksi pihdeillä tai kahdella ottimella. Paista noin 30 sekuntia. Heitä sitten joukkoon vihreät kevätsipulit (voit säästää pienen osan koristeluun). Paista vielä noin minuutin ajan, kunnes kastike on tasaisesti sekoittunut.
Nosta tarjolle joko kulhossa tai annoslautasilla. Koristele annokset halutessasi kevätsipulilla, paahdetuilla seesaminsiemenillä tai chilimurskalla.