Laita aluksi kuivat sienet likoamaan kuumaan (vedenkeittimessä keitettyyn) veteen. (Mielellään n. 15 minuuttia ennen.) Valuta niistä vesi pois, leikkaa kovat kannat pois ja viipaloi lakit.
Valmista seuraavaksi tofu. Jos sinulla on aikaa, prässää tofu. Jos ei, keitä pannullinen kiehuvaa vettä. Leikkaa tofu kuutioksi ja laita ne siivilään. Kaada kiehuvan kuuma vesi tofukuutioiden päälle. Anna kuutioiden valua siivilässä ja kuivaa ne sitten. Paista tofu öljyssä keskilämmöllä - kuumalla lämmöllä se tarttuu herkästi paistinpannuun.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, ota ne pois n. 1-2 minuuttia ennen suositusaikaa, juuri ennen kuin ne ovat al dente. Valuta ne lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä. Anna nuudeleiden kuivua hyvin. Kaada kuivuneet nuudelit kulhoon ja lorauta vähän seesaminsiemenöljyä mukaan.
Sekoita seuraavaksi kastikeainekset yhteen pienessä lasipurkissa tai kipossa.
Valmistele kasvikset: leikkaa sipuli, paprika ja porkkana pitkiksi ohuiksi viipaleiksi. Kokoa valmiiksi työasemasi: lautaselle kasvikset,viereen kastike, paistettu tofu, nuudelit sekä tarjoilukulho.
Kuumenna pannu ja 1 rkl öljyä kuumaksi. Kun öljy on kuumennut kunnolla, paista aluksi sipulit, paprika, porkkana, pavunidut ja sienet - noin 1 minuutin ajan. Kaada ne pois pannulta.
Paista seuraavaksi nuudelit. Kuumenna öljy kunnolla ja lisää siihen nuudelit. Paista noin 2 minuuttia, kunnes nuudelit alkavat muuttua kullanvärisiksi. Lusikoi keskelle kuoppa ja kaada kastike siihen. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon kasvikset, sienet, tofu ja sekoita kaikki tasaisesti yhteen. Kun kaikki ainekset ovat lämmenneet kunnolla, nosta paistinpannu pois liedeltä. Nostele nuudelit tarjoilukulhoon ja nosta tarjolle.