Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Aloita keksien valmistaminen laittamalla 100 g kaurahiutaleita blenderiin ja jauha tasaiseksi. (Jos sinulla ei ole blenderiä sopivasti käsillä, voit jättää tämän tekemättä.) Jätä loppuosa kaurahiutaleista odottamaan.
Sekoita yhteen jauhettu kaurajauho, vehnäjauho, suola, kaneli ja leivinjauhe. Jätä odottamaan.
Vaahdota voi ja maapähkinävoi kuohkeaksi. Lisää mukaan munat ja vaahdota noin 3-4 minuutin ajan. Lisää sitten joukkoon jauhoseos, rusinat sekä loput kaurahiutaleet. Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Ota kaksi tai kolme uuninpeltiä ja laita niille leivinpaperit. Tee kekseistä pieniä palloja (noin pingispallon kokoisia) ja paina niitä vähän lyttyyn. Jätä keksien väliin ainakin 3-4 cm. Paista n. 11-12 minuutin ajan, kunnes keksit alkavat saada kultaista väriä. Jätä paistetut keksit pelleille noin viideksi minuutiksi pelleille. Nosta sitten pois, ja anna niiden jäähtyä ritilällä ennen tarjoilua.