Kuumenna salottisipuli, valkosipuli, inkivääri, kanelitanko, kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, seesaminsiemenet, chilimurska ja öljy keskilämmöllä - älä anna seoksen kärähtää!
Säädä hellan lämpöä vähän miedommaksi, ja anna tekeytyä noin 20-25 minuuttia miedolla lämmöllä. Sekoita seosta aina ajoittain.
Kun seos tuntuu rapealta ja tuoksun perusteella vaikuttaa siltä että mausteet ovat päästäneet öljyyn makua, ota seos pois lämmöltä. Kaada seos siivilän läpi. Ota öljy talteen, ja jätä kaurahiutaleseos siivilään viilenemään. Tämän avulla se on entistä rapeampi.
Kun kaurahiutaleseos on viilentynyt, lisää sekä kaurahiutaleseos että mausteöljy puhtaaseen lasipurkkiin. Chilikastike säilyy jääkaapissa hyvänä usean kuukauden ajan.