Aloita paahtamalla riisi. Kuumenna pannu keskilämmölle ja paahda siinä riisiä kunnes se alkaa tuoksua ihanan aromaattiselle ja muuttuu kullanruskeaksi. Siihen menee aikaa noin kymmenisen minuuttia, ja riisiä on hyvä sekoitella aika ajoin. Jauha vähän viilennyt riisi joko maustemyllyssä tai morttelissa kunnes se on muuttunut karkeaksi jauhoksi. Siirrä sivuun.
Jos haluat koristella annoksen maapähkinärouheella, paahda maapähkinät tässä välissä. Jauha ne, kun ne ovat vähän viilenneet.
Valmista seuraavaksi kantarellit. Puhdista kantarellit ja leikkaa ne sopivan kokoisiksi, pieniksi suupaloiksi. Aloita sen jälkeen paistaminen. Voit käyttää paistinpannua tai wok-pannua. Lisää öljy ja paista kantarelleja kovalla lämmöllä kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet ruskeaa pintaa. Nosta sienet sivuun lautaselle odottamaan. Jos sienistä valuu ylimääräistä nestettä lautaselle, älä lisää sitä myöhemmin enää mukaan.
Paista seuraavaksi pannulla keskilämmöllä pienessä öljytilkassa salottisipulia, valkosipulia, inkivääriä ja kevätsipulia. Kun ne ovat vähän ruskistuneet, lisää mukaan paahdettu riisi, sokeri, kalakastike, vaalea soijakastike, limetti, paistetut sienet ja tuoreet hienonnetut yrtit. Paista vielä noin 1-2 minuuttia. Nosta pannu pois liedeltä.
Tarjoa sienilarb jasmiiniriisin, salaatin ja rouhittujen maapähkinöiden kanssa.