Aloita tekemällä bumbu-maustetahna. Valmistele kaikki bumbu-maustetahnan ainekset ja lisää ne maustemyllyyn (tai pieneen tehosekottimeen tai mortteliin). Voit lisätä valkosipulit kokonaisina. Sitruunaruohoa, galangalia ja limetinlehtiä kannattaa hienontaa vähän, jotta niiden rakenne rikkoutuu. Anna maustemyllyn käydä kunnes maustetahnasta tulee tasainen. Jos nestettä on liian vähän, lisää siihen vähän vettä - 1-2 desilitraa. Jätä odottamaan.
Valmistele kaikki paistettavat ennen paistamiseen ryhtymistä.
Kuumenna kattila ja lisää siihen öljy. Paista porkkanaviipaleita n. 1-2 minuutin ajan. Lisää sitten bumbu-mausteseos, ja jatka paistamista 1-2 minuutin ajan, kunnes seos . Lisää sienet ja kaali. Sekoita hyvin ja jatka paistamista 2-3 minuutin ajan.
Lisää kookosmaito, osterikastike ja soijakastike. Sekoita ainekset hyvin yhteen. Jos pata näyttää olevan tosi kiinteä, lisää mukaan vähän vettä, noin 1-2 desilitraa. Anna padan poreilla keskilämmöllä noin 15-20 minuutin ajan, kunnes kaali on kypsynyt riittävän pehmeäksi.
Lisää pakastepavut ja sekoita. Anna padan kuumeta uudelleen, ja jatka keittämistä ainakin 3 minuuttia, kunnes pavut ovat lämmenneet kunnolla. Tarkista maku ja nosta tarjolle. Tarjoa jasmiiniriisin kanssa.