Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Tulosta
Jaa Facebookissa
Pinnaa resepti
Hunaja-miso -dippikastike
Hunaja-dijon -kastike aasialaisella twistillä. Sopii hyvin esimerkiksi salaattien kanssa.
Ainekset
45
g
vaaleaa misotahnaa
3 rkl
30
g
Dijon-sinappia
2 rkl
30
g
hunajaa
2 rkl, korvaa vaahterasiirapilla jos haluat ohjeesta vegaanisen
10
g
riisiviinaetikkaa
1 tl
10
g
neutraalia öljyä
1 rkl
Ohjeet
Ota suhteellisen iso kulho (esim. 5 dl), jotta sinulla on tilaa sekoittaa kastike.
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kunnes kastike on tasainen.
Tarjoa kasvisten tai grillatun tofun kanssa.
Lisätietoa
Kastike säilyy jääkaapissa hyvänä n. 3 viikon ajan.