Go Back
hunaja-miso-kastike
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Hunaja-miso -dippikastike

Hunaja-dijon -kastike aasialaisella twistillä. Sopii hyvin esimerkiksi salaattien kanssa.

Ainekset

  • 45 g vaaleaa misotahnaa 3 rkl
  • 30 g Dijon-sinappia 2 rkl
  • 30 g hunajaa 2 rkl, korvaa vaahterasiirapilla jos haluat ohjeesta vegaanisen
  • 10 g riisiviinaetikkaa 1 tl
  • 10 g neutraalia öljyä 1 rkl

Ohjeet

  • Ota suhteellisen iso kulho (esim. 5 dl), jotta sinulla on tilaa sekoittaa kastike.
  • Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kunnes kastike on tasainen.
  • Tarjoa kasvisten tai grillatun tofun kanssa.

Lisätietoa

Kastike säilyy jääkaapissa hyvänä n. 3 viikon ajan.