Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolaisessa vedessä. Kun keittoaikaa on jäljellä vain yksi minuutti. lisää mukaan keittämistä vaativat ainekset (parsakaali ja porkkanat) ja keitä kunnes ne ovat kypsiä. Valuta pasta ja vihannekset siivilässä.
Pilko sipuli ja jätä sipulihake odottamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi ennen kuin lisäät sen salaattiin. Tämä poistaa sipulista kirpeyden.
Tee seuraavaksi kastike sekoittamalla yhteen majoneesi, ranskankerma, persilja, ketsuppi, viinietikka, sinappi, sokeri, suola ja pippuri.
Sekoita kaikki ainekset yhteen: pasta, kasvikset, valutetut sipulit, tofu sekä kastike. Laita kansi päälle ja laita salaatti jääkaappiin tekeytymään ainakin tunnin ajaksi. Salaatti säilyy hyvänä kahden päivän ajan.