Laita kesäkurpitsaraaste siivilään ja ripottele suolaa päälle. Anna suolan imeytyä 15 minuutin ajan ja purista sitten kaikki ylimääräinen neste pois. Laita raaste isoon kulhoon.
Odottaessasi kesäkurpitsaraasteen mehustumista valmista jugurttikastike sekottamalla valkosipuli ja jugurtti. Lisää suolaa maun mukaan ja laita jääkaappiin odottamaan.
Sekoita jauhot ja munat yhteen erillisessä kulhossa. Murusta tähän kulhoon myös fetajuusto mukaan.
Sekoita kaikki ainekset yhteen. Aluksi kesäkurpitsa, sipuli, kevätsipuli, valkosipuli, tilli, lehtipersilja ja chilirouhe. Lisää sitten mukaan jauho-muna-fetaseos ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Suolaa ei tarvitse lisätä kovin paljon, sillä sekä raasteessa että fetajuustossa on valmiiksi suolaa.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Öljyä on hyvä olla tasainen kerros pannun pohjalla (n. 1-2 cm). Ennen kuin alat paistamaan, varmista että öljy on riittävän kuumaa - pienen määrän taikinaa tulisi sihistä kun laitat sen paistumaan. Lusikoi taikinasta pieniä pihvejä pannulle. Kun lusikoit pihvejä, varmista, etteivät ne kosketa toisiaan. Paista n. 3 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kullanruskeita molemmilta puolilta. Nosta pihvit talouspaperilla vuoratun lautasen päälle. Jatka paistamista, kunnes koko taikina on käytetty. Tarjoa pihvit joko huoneenlämpöisinä tai kylminä, jugurttikastikkeen kanssa.