Go Back
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

David Changin kevätsipuli-inkiväärikastike

Supermonikäyttöinen aasialainen kastike/relissi
Genre kastikkeet
Valmisteluun 10 minutes

Ainekset

  • nippu kevätsipulia pieneksi hakattuna - määrä voi olla noin 1,5-3 dl välistä, miten sipulia on tarjolla (optimi n. 2,5 dl)
  • 0,3 dl inkivääriä pieneksi hakattuna tai raastettuna, noin peukalon kokoinen pala
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 tl vaaleaa soijakastiketta
  • 0,5 tl sherryviinietikkaa

Ohjeet

  • Sekoita sipulit, inkivääri, öljy, soijakastike ja viinietikka kulhossa tai ravistamalla lasipurkissa. Lisää suolaa tarvittaessa.
  • Ihannetilanteessa anna kastikkeen maustua noin 15-20 minuuttia. Kastike maistuu hyvältä myös heti valmistamisen jälkeen. Se säilyy jääkaapissa hyvänä pari-kolme päivää.