Laita uuni kuumenemaan 175 asteelle kiertoilmaan (tai 200 asteeseen tasalämmöllä).
Yhdistä kulhossa porkkana-, peruna- ja punajuurikuutiot sekä purjoviipaleet. Mausta kasvikset appelsiinin kuorella, valkosipulilla, timjamilla ja oreganolla, öljyllä, parilla rouhaisulla mustapippuria sekä pienellä ripauksella suolaa.
Kaada vihannekset pellille ja paista 15-20 minuutin ajan.
Paistumista odottaessasi tee romescokastike. Jos haluat, voit paahtaa hasselpähkinät, itse en usein jaksa. Laita kaikki ainekset blenderiin ja anna koneen käydä kunnes kastike on tasainen.
Paahda kuivalla pannulla kurpitsan- ja seesaminsiemenet, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
Kun 15-20 minuuttia on kulunut, ota pelti hetkeksi pois uunista ja lisää savutofu ja kirsikkatomaatit mukaan. Paista vielä 15-20 minuuttia lisää, kunnes juurekset ovat kokonaan kypsiä.
Ota pelti pois uunista. Lisää päälle paahdetut kurpitsan- ja seesaminsiemenet, labneh (tai muu juusto, jos käytät) sekä silputtu persilja. Tarjoa romescokastikkeen kanssa.