Jos käytät pakastepapuja, sulata niitä vähän kaatamalla niiden päälle kiehuvan kuumaa vettä. Anna papujen olla vedessä sen ajan, kun valmistelet muut ainekset.
Jos käytät tuoreita papuja, keitä ne aluksi kuumassa vedessä kunnes ne ovat al dente -tason pehmeitä. Aikaa tähän menee n. 4 minuuttia. Kun pavut ovat valmiita, siivilöi tai valuta ne.
Silppua valkosipuli pieneksi ja laita se kulhoon.
Mittaa kastikeainekset pieneen kulhoon - riisiviini, kasvisliemi ja seesamiöljy.
Tee maizenasuurus vielä erilliseen astiaan.
Aloita paistaminen. Kuumenna paistinpannu tai wokpannu kuumaksi. Lisää valkosipuli ja paista sitä muutama sekunti. Lisää sitten mukaan pavut ja paista noin 30 sekuntia.
Lisää aluksi kastikeainekset ja sitten maizenasuurus ohuena nauhana. Sekoita kunnolla. Anna seoksen kuumentua, ja paista ruokaa vielä noin minuutin ajan. Ota pannu pois liedeltä ja lusikoi tarjoiluastiaan. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä.