Go Back
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Hanna Gullischenin lettutaikina

Valmisteluun 10 minutes
1 hour

Ainekset

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 5 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 30 g sulatettua voita
  • 1 purkki pehmeää maitorahkaa
  • 0,5-1 dl vichyvettä

Ohjeet

  • Sekoita aluksi vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola.
  • Lisää joukkoon puolet maidosta ja sekoita mahdollisimman tasaiseksi.
  • Lisää loput maidosta, kananmunat, sulatettu voi ja sekoittamalla notkistettu maitorahka. Anna turvota tunnin ajan.
  • Lisää vichyvesi turpoamisen jälkeen ja sekoita. Aloita paistaminen.