Valmistele aluksi kasvikset ja kasvismakkara. Sekoita kastikeainekset yhteen - riisiviini, chilipaputahna, viisimauste, vesi, sokeri ja soijakastike. Nosta odottamaan.
Kuumenna aluksi loraus öljyä paistinpannulla tai wokkipannussa kuumaksi. Lisää sipuli ja inkiväärihake paista n. 30 sekuntia. Lisää sitten ryynimakkara ja paista kunnes makkara on saanut väriä pintaansa. Kääntele makkaraa varovaisesti pannulla, ettei se murene. Kun makkara on paistunut, nosta se hetkeksi odottamaan.
Kuumenna taas pieni loraus öljyä kuumalla pannulla. Paista siinä porkkanasuikaleet, kunnes ne ovat vähän pehmenneet, noin 1,5-2 minuuttia.
Lisää joukkoon ryynimakkarat ja kastikeainekset. Sekoita hyvin ja anna kuumentua hetken ajan, jotta sokeri sulaa. Nosta pois liedeltä ja tarkista maku. Lisää ainakin hitunen valkopippuria mukaan.