Laita vesi kiehumaan höyryttämistä varten. Etsi pieni lautanen, joka mahtuu höyrytyskoriisi ja jolle voit laittaa tofun höyryttämisen ajaksi.
Kumoa tofu lautaselle. Kun vesi on alkanut kiehua, nosta höyrytyskori veden päälle ja höyrytä tofua korissa n. 7-10 minuutin ajan.
Odottaessasi tofun valmistumista sekoita kastikeainekset yhteen.
Paista valkosipuli- ja keväsipulihake pienessä määrässä ruokaöljyä.
Kun sipulit ovat vähän kuullottuneet, lisää kastikeainekset joukkoon. Anna seoksen kiehattaa.
Kun tofu on höyrystynyt tarpeeksi, nosta lautanen pois höyrytyskorista. Varo, ettet polta näppejäsi! Liu'uta tofu pois lautaselta lopulliselle tarjoiluastialle.
Lusikoi kastike höyrytetyn tofun päälle. Voit koristella annoksen chilirouheella, seesaminsiemenillä tai leikatulla vihanneksilla (esimerkiksi kurkku tai selleri). Tarjoile kuumana.