Go Back
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Vegaaninen porkkalatahna

Monikäyttöinen tahna uuniperunoille, leivän päälle, bageleille ja jouluruoan kanssa.
Liedellä 10 minutes

Ainekset

  • 150 g vegaanista tuorejuustoa
  • 50 g vegaanista ranskankermaa tai majoneesia
  • puolikas punasipuli hyvin pieneksi hienonnettuna
  • 0,5 tl dijon-sinappia vapaaehtoinen
  • 0,5 dl tilliä jos on. hienonnettuna pieneksi.
  • 2 dl marinoitunutta porkkalaa ks. ohje alla
  • 1 rkl sitruunanmehua tai 1-2 rkl limettimehua
  • 1 tl roseepippuria hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria tarpeen mukaan

Ohjeet

  • Sekoita aluksi tuorejuusto ja ranskankerma hyvin sekaisin. Lisää sitten loput ainekset. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää suolaa, mustapippuria ja sitruunanmehua tarpeen mukaan. Nosta tarjolle.