Monikäyttöinen tahna uuniperunoille, leivän päälle, bageleille ja jouluruoan kanssa.
Liedellä 10 minutesminutes
Ainekset
150gvegaanista tuorejuustoa
50gvegaanista ranskankermaa tai majoneesia
puolikaspunasipulihyvin pieneksi hienonnettuna
0,5tldijon-sinappiavapaaehtoinen
0,5dltilliäjos on. hienonnettuna pieneksi.
2dlmarinoitunutta porkkalaaks. ohje alla
1rklsitruunanmehuatai 1-2 rkl limettimehua
1tlroseepippuriahienonnettuna
suolaa ja mustapippuriatarpeen mukaan
Ohjeet
Sekoita aluksi tuorejuusto ja ranskankerma hyvin sekaisin. Lisää sitten loput ainekset. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku. Lisää suolaa, mustapippuria ja sitruunanmehua tarpeen mukaan. Nosta tarjolle.