Tee aluksi liemi. Paahda tähtianista, neilikkaa, korianterinsiemeniä ja kanelia kattilassa keskilämmöllä, kunnes niistä nousee ihana aromi. Lisää sitten inkivääri ja sipuli, ja jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia, jotta inkivääri ja sipuli ruskistuvat vähän.
Lisää seuraavaksi mukaan vesi sekä kasvikset (omena, lehtiselleri, porkkana, kiinankaali, lehtipersilja, kuivatut sienet - jos käytät niitä - sekä suola.) Keitä pannussa, raollaan olevan kannen alla noin tunnin ajan.
Valmistele tässä välissä kulhoihin koristeeksi tulevat sipulit. Viipaloi yksi punasipuli tai tavallinen sipuli hyvin ohuiksi viipaleiksi, ja laita viipaleet veteen likoamaan 10 minuutiksi. Kuivaa sen jälkeen viipaleet ja jätä odottamaan kulhojen kasaamista. Voit keittää myös nuudelit valmiiksi sinä aikana, kun liemi valmistuu.
Kun keitto on kiehunut 1 tunnin ajan, siivilöi kasvikset ja mausteet lävikön läpi toiseen astiaan. Painele kasviksia lävikön läpi, jotta saat niistä kaiken veden pois. Siivilöi liemi, jos siihen oli jäänyt vielä korianterinsiemeniä. Jos käytit vihanneksiin sieniä, poimi ne valutettujen vihannesten joukosta pois ja käytä niitä annosten koristeluun. Heitä muut keitetyt vihannekset pois (tai keksi niille muuta käyttöä).
Kuumenna liemi uudestaan kattilassa. Jos et käytä lientä heti, voit säilyttää sen myös myöhempää käyttöä varten. Mausta liemi nyt kalakastikkeella ja hoisin-kastikkeella, sekä maun mukaan suolalla ja vaahterasiirapilla.