Go Back
kasvisenchilladat
Tulosta Jaa Facebookissa Pinnaa resepti

Papu-maissi -enchiladatäyte

Maukas kasvistäyte tortilloille

Ainekset

  • 1-2 sipulia ohuina siivuina
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 punainen paprika kuutioituna
  • 2 chiliä silputtuna (ilman siemeniä) tai 0,5-1 tl chilijauhetta, valinnainen
  • 1 purkki säilykemaissia
  • 1 purkki säilykepapuja esimerkiksi mustia papuja tai kidenypapuja
  • 2-3 tomaattia tai 1 purkki kokonaisia säilyketomaatteja kuutioituna (liemen kanssa)

Kuivamausteseos

  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 rkl sokeria
  • 0,5-1 tl suolaa

Muut mausteet

  • 1 limetin mehu
  • 1 limetin kuori raastettuna, valinnainen
  • 2-3 dl valmiiksi keitettyä riisiä valinnainen

Ohjeet

  • Kuumenna paistinpannu tai paistokasari ja lisää siihen öljy. Paista keskilämmöllä sipulia, valkosipulia ja paprikaa (sekä halutessa chiliä) kunnes ne ovat vähän kuullottuneet.
  • Lisää kuivamausteet, kuutioidut tomaatit, pavut ja maissi, sekä halutessasi myös limetin kuori. Sekoita ja anna poreilla noin 5-10 minuuttia.
  • Lisää limetin mehu ja halutessasi riisi. Tarkista maku. Lisää chiliä, suolaa, sokeria ja limettiä tarpeen mukaan.

Lisätietoa

Täytteeseen voi lisätä esikeitettyä riisiä tuomaan lisää ruokaisuutta. Riisin voi myös jättää pois täytteestä, ja lusikoida erikseen mukaan siinä vaiheessa, kun enchilladoja täytetään.